Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Annyival előrébb vagyok, hogy ez alapján tudom, hogy a gomb funkcionál (mármint nem a hardver, abban biztos voltam, hanem betöltődött a driver is), a scancodes kimenetei "hangerő fel"-nél 30 és b0 (mintha két billentyűleütés lenne), folyamatosan nyomva tartva 30, míg "hangerő le" esetén 2e és ae ugyanez, folyamatosan nyomva 2e. A "szabványos" multimédia hangerő állítás a két utóbbinak tűnik, tehát b0 és ae kódok lennének, azokkal nem megy, ahogyan a másikkal sem. A dmi azonosítót amit kiolvastam és megadtam a hwdb fájlban a keyboard: előtag után adtam meg. A custom hwdb fájlom így fest jelenleg:
# Microsoft Surface Pro 2
keyboard:dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr2.05.0250:bd04/10/2015:svnMicrosoftCorporation:pnSurfacePro2:pvr1:rvnMicrosoftCorporation:rnSurfacePro2:rvr1:cvnMicrosoftCorporation:ct11:cvr1:
KEYBOARD_KEY_2e=volumedown # Fn+F7
KEYBOARD_KEY_30=volumeup # Fn+F8Elvileg működnie kellene, de mégsem
Lehet megnézem egy live Ubi alatt milyen hwdb fájlok vannak, mert ott jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lehet megnézem egy live Ubi alatt milyen hwdb fájlok vannak, mert ott jó.