- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Én inkább udev-dbus-hal ''hibára'' tippelek. Gondolkodtam a bugreporton, de ehhez nem ártana tudni, mi is bugzik valójában. Gyanús ugyan a kernel, de nem hiszem, hogy az udf és ntfs modul lenne ilyen. Ugyanis nem a fájlrendszer olvashatatlan, hanem a csatolt partíció mount pontja lesz az. (Pl. a /media/usbdrive könyvtárnak nem lesznek megfelelő jogai.) Emellett meg kell nézni, hogy a létrejövő /dev és /proc bejegyzések jogai milyenek. Úgy emlékszem, ezek rendben vannak - sajnos. Ezt ugyanis könnyen ki tudom javítani. De a létrehozott könyvtár jogairól gőzöm sincs.
Ja, esetleg a pmount kavarhat még be. Ezt meg végképp nem lehet debugolni, rettenetesen elkúrt baromság, tiszta Windows-fíling. Semmit nem lehet tudni a működéséről - még azt sem tudom, a KDE a pmountot, vagy a pmount-halt hívja-e meg. Nem mindegy, utóbbi esetben a hal szabályaival bármit be lehet állítani.
Majd igyekszem beleásni magam, hátha jutok valamire.
Ja, igen. Azt hiszem, ha kézzel csatolod, akkor jól megy.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged