Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

The DJ addikt válasz  predator24

üzenetére predator24

üzenetéreMár próbáltam...szerencsére úgy tűnik nem sikerült lementenie sehova, legalábbis ilyen néven nem szerepel a gépen semmi. Viszont a gazda weboldalon (ahonnan le akar töltődni) meg tudom nézni könnyedén, hogy mit tartalmaz a script, de ez nekem kínai. Belinkelhetem, ha gondoljátok, csak magamtól nem akartam, nehogy valakinek kárt tegyek és még én is terjesszem ezt a valamit. bambano: Gratulálok bárki is szórakozik ilyesmivel...sose értettem miért jó tönkretenni más munkáját  Pár órám biztosan rá fog menni míg mindent újra beállítok úgy, ahogy volt. Pár órám biztosan rá fog menni míg mindent újra beállítok úgy, ahogy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pár órám biztosan rá fog menni míg mindent újra beállítok úgy, ahogy volt.
 Pár órám biztosan rá fog menni míg mindent újra beállítok úgy, ahogy volt.