Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Kezdő Linux-felhasználó tanácsot kér telepítéshez. Lehet, hogy hardveres a gond.Leszedtem az Ubuntu 9.1 64 bites változatát. Szeretném feltelepíteni egy vinyóra, amit eSata porton keresztül kapcsoltam a géphez. Az alaplap (ASUS P5Q3 Deluxe) BIOS RAID-re van állítva, mert a Windows egy RAID0-ás tömbre van telepítve. A telepítő kifagy.
Igazából először egészen a partícionálásig eljutottam, csak a fájlrendszer létrehozásakor kezdett hibaüzeneteket dobálni. Gondoltam, segítek rajta, ezért Windows alól újraformáztam a külső vinyót, tehát keletkezett rajta egyetlen üres NTFS partíció. Na, erre már a telepítő indulásakor merevre fagy.
Tényleg nincs már megoldás, mint minden alkalommal bemászni az asztal alá, és SATA kábeleket dugdosni, meg BIOS-t állítgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest