- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Csak ismételni tudom magam: ha 100 domainhez tartozó web cuccot idegenek tartanak karban, akkor esélytelen vagy. Meg sem próbálnék védekezni a helyedben, csak azon agyalnék, hogy hogyan tudom gyorsan újratelepíthetővé alakítani a cuccomat.
Egy 10+ gépes szerverfarmot, amit legutóbb csináltam, szerintem egy óránál hamarabb újra tudtam volna húzni nulláról (jó, a diszkek üresre gyalulása nélkül).
Esetleg meg kellene próbálni usermode linuxszal virtualizálni az egész kócerájt, mert ez nem "A" betörés volt nálad, hanem az "első" betörés. defloreáltak:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vladi: újrahúzni meg frissíteni service packkel szoktak max... debianéknak erre van normális megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)