- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Csak ismételni tudom magam: ha 100 domainhez tartozó web cuccot idegenek tartanak karban, akkor esélytelen vagy. Meg sem próbálnék védekezni a helyedben, csak azon agyalnék, hogy hogyan tudom gyorsan újratelepíthetővé alakítani a cuccomat.
Egy 10+ gépes szerverfarmot, amit legutóbb csináltam, szerintem egy óránál hamarabb újra tudtam volna húzni nulláról (jó, a diszkek üresre gyalulása nélkül).
Esetleg meg kellene próbálni usermode linuxszal virtualizálni az egész kócerájt, mert ez nem "A" betörés volt nálad, hanem az "első" betörés. defloreáltak:
vladi: újrahúzni meg frissíteni service packkel szoktak max... debianéknak erre van normális megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest