- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Met van egy linuxos média szerver a padlásomon. A szomszéddal közösen használjuk. Néha összeroggyan rajta a linux. Ekkor szoktam win alól,putty-al belépni root-ként, és megnézni, hogy megy, vagy nem. Mert a win néha el szokta felejteni a megosztásokat..... Ezért biztosabb ez a módszer. Az Xterm még nem nekem való,és a kdessh sem.
Nem szeretem az ilyen parancssoros dolgokat.
k4dssh:menj a 192.168.1.254 rootként pistike jelszóval és a 22-es porton, majd mc, és szeretném, ha nem dobnál ki valami hülye üzenettel
válasz: fuck
Meg ez:ssh: ssh: Could not resolve hostname host: Name or service not known
Ezekből nem tudom eldönteni, hogy nem megy a gép, vgy csak rosszul ütöttem be a dolgokat. Putty esetén: Elég egy mentett profilt előszedni, és csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden, ami Unreal Engine
- Tudományos Pandémia Klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest