Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
transmissionnal nem sokra jutottam sajna

felraktam a daemon-t meg a cli-t, mindent beállítottam a config fileban és nem jön be a webui
mellesleg sehol sem találtam leírást arról h lehet beállítani a max aktív torrentek számátmegpróbálom a ktorrent-et is hátha, remélem nem akar majd felrakni mindenféle plussz cuccot a gépre, mert én csak parancssort használok
amúgy utorrent mióta van linuxra? erről sehol sem láttam leírást
esetleg egy linket tudnál adni -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- E-book olvasók
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Autós topik
- Spórolós topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest