Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djuice5
csendes tag
Hoppá hoppá, tudom nem ide kellene írnom de ha már témánál vagyunk akkor felfigyeltem valamire. Ugye a gép 16 mega RAM-ot ír nekem és ezt minden bekapcsolásnál újraszámolja, a gép hátuljábol levehető egy lamella és mögötte 2 darab RAM van és mindegyikre azvan ráírva, hogy 16 Megás, már itt nem stimmel a dolog, hogy a duplája kéne hogy legyen. Aztán próbáltam játcani velük, hogy az egyiket kivettem és úgyis 16Megát írt amikor az egyiket kivettem, szal tök mindegy mennyi ramot teszek bele és meik slot-ba akkoris 16 megát mutat :S talán tönkre mehetett valami? vagy csak ennyit tudna maximálisan kezelni? Hát én már nemtudom, és a pláne, hogy ilyen pici ramokat még életemben nemláttam, nemis EDO ramok nemis laptop SD-k hanem nemtudom mienek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Autós topik
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest