Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowflake
tag
Próbáld meg a dfsee -t:
[link]
Én még nem használtam, de ígéretesnek tűnik. (Kár, hogy a bootcd-s verziója fizetős)
ps. Egyébként, ha fizikailag pusztult meg a vinyó, akkor sajnos nagy valószínűséggel mindegyik ilyen recovery adatmentős cucc elfog vérezni rajta
Nekem pár hónapja gondolta úgy magát az egyik magát winchesternek nevező vasdarab, hogy bemondva az unalmast megpróbálta eljátszani Beethowen IX. szimfóniáját, kevés sikerrel. Végül úgy sikerült visszaállítanom (szerencsére 100%-ra), hogy mindannyiszor, amikor adatmentésközben újra rákezdtek a zenészek benne, akkor lehütöttem őket a fagyasztóládában kb. 5-6 percre. Majd utánna folytattam az adatmentést... (Nálam valószínűleg a vezérlőelektronika kezdett zeneiskolába járni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest