- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Keresgéltem, de nem láttam, hogy ez a kérdés felmerült volna itt, ha mégis, akkor elnézést kérek...
Szóval: van egy Dell szerver, rajta Debian-nal. Most lett frissítve etch-ről lenny-re (meg megdobva még 4G RAM-mal, mert 2G nem volt elég)
Jól megszívtam a frissítést, de most már végre megy. Viszont (naná hogy van egy viszont!) az Apache néha (1 nap után, de néha tovább is bírja) úgy dönt, hogy némelyik kérésre 0 byte-os választ ad - de nincs szabályosság a dologban, mert egy F5 többnyire megoldja a problémát. A megoldás egy Apache restart és utána megint megy 1 napig.Találkozott már valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest