Új hozzászólás Aktív témák

• VaZso

senior tag

Ha valaki tudna nekem segíteni, annak nagyon örülnék...
    Holnap du. megyek el itthonról és be kéne állítanom addig működőképesre egy gépet.

Van egy vinyóm, rajta Debian-nal. Minden be van rajt állítva, "csak" egyetlen dolog nem működik - a lényeg -, a wine-n futtatandó egyik program nincs rendben, a felső sorában lévő nyomógombokon lévő ikonok nem jelennek meg.
    A total commanderben látszólag minden ok.

Van egy másik vinyóm, arra feltettem egy Mandrivát (mivel a saját gépemen lévő Mandriván a fenti program röhögve fut, tehát a felső nyomógombok képei is megjelennek), ez viszont élvezhetetlenül lassú ezen a gépen.

...tehát jó lenne a Debianos megoldással kezdeni vlamit, kíváltképp' mivel látszólag nincs nagy baja.

A Debianon 9.25-ös wine verzió van fent alapból, a Mandriván ha jól emlékszem 9.55
    Feltettem a hivatalos oldalról a legfrisebb változatot (mindegyik gépre), de az nem segít a Debianos gépen.
    Kínomban a Mandrivás gépről áttettem a wine könyvtárát a Debianosra, siker 0.

Úgy gondolom, valamelyik csomag hiányzik még a boldogsághoz...

...mi kellhet vajon egy tökéletesen futó wine-hez, ami a Mandriván alapvetően fent van, Debianon pedig valamiért nincs fent?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés