Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Ha valaki tudna nekem segíteni, annak nagyon örülnék...
Holnap du. megyek el itthonról és be kéne állítanom addig működőképesre egy gépet.Van egy vinyóm, rajta Debian-nal. Minden be van rajt állítva, "csak" egyetlen dolog nem működik - a lényeg -, a wine-n futtatandó egyik program nincs rendben, a felső sorában lévő nyomógombokon lévő ikonok nem jelennek meg.
A total commanderben látszólag minden ok.Van egy másik vinyóm, arra feltettem egy Mandrivát (mivel a saját gépemen lévő Mandriván a fenti program röhögve fut, tehát a felső nyomógombok képei is megjelennek), ez viszont élvezhetetlenül lassú ezen a gépen.
...tehát jó lenne a Debianos megoldással kezdeni vlamit, kíváltképp' mivel látszólag nincs nagy baja.
A Debianon 9.25-ös wine verzió van fent alapból, a Mandriván ha jól emlékszem 9.55
Feltettem a hivatalos oldalról a legfrisebb változatot (mindegyik gépre), de az nem segít a Debianos gépen.
Kínomban a Mandrivás gépről áttettem a wine könyvtárát a Debianosra, siker 0.Úgy gondolom, valamelyik csomag hiányzik még a boldogsághoz...
...mi kellhet vajon egy tökéletesen futó wine-hez, ami a Mandriván alapvetően fent van, Debianon pedig valamiért nincs fent?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Projektor topic
- Windows 10
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- PNY Quadro P600
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest