- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Ha valaki tudna nekem segíteni, annak nagyon örülnék...
Holnap du. megyek el itthonról és be kéne állítanom addig működőképesre egy gépet.Van egy vinyóm, rajta Debian-nal. Minden be van rajt állítva, "csak" egyetlen dolog nem működik - a lényeg -, a wine-n futtatandó egyik program nincs rendben, a felső sorában lévő nyomógombokon lévő ikonok nem jelennek meg.
A total commanderben látszólag minden ok.Van egy másik vinyóm, arra feltettem egy Mandrivát (mivel a saját gépemen lévő Mandriván a fenti program röhögve fut, tehát a felső nyomógombok képei is megjelennek), ez viszont élvezhetetlenül lassú ezen a gépen.
...tehát jó lenne a Debianos megoldással kezdeni vlamit, kíváltképp' mivel látszólag nincs nagy baja.
A Debianon 9.25-ös wine verzió van fent alapból, a Mandriván ha jól emlékszem 9.55
Feltettem a hivatalos oldalról a legfrisebb változatot (mindegyik gépre), de az nem segít a Debianos gépen.
Kínomban a Mandrivás gépről áttettem a wine könyvtárát a Debianosra, siker 0.Úgy gondolom, valamelyik csomag hiányzik még a boldogsághoz...
...mi kellhet vajon egy tökéletesen futó wine-hez, ami a Mandriván alapvetően fent van, Debianon pedig valamiért nincs fent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest