Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Van egy Debian rendszerem.
El szeretném érni, hogy a gép indulásánál minden felhasználónak induljon el a "saját desktopja" ill. elsősorban a benne futó, nem feltétlenül hagyományos unix alapú, amúgy kifejezetten grafikus felülettel rendelkező szoftver.Ezekhez a folyamatosan futó programokhoz kéne minden felhasználónak hozzáférnie ill. kívülről belépnie úgy, hogy a program az általa végzett módosításokkal zavartalanul fusson tovább kilépése után is.
(Ezért kéne folyamatosan futni a "grafikus felületnek".)Beállítottam az itt leírtakat: Link
Ezzel el tudom érni a kérdéses gépet és kívülről el tudom indítani a desktopokat, ill. tudok "garázdálkodni" is rajtuk.
Ehhez kéne valahogy annyit módosítani, hogy ne új folyamatot indítson minden egyes bejelentkezéskor, hanem a már aktív folyamatokba (session) lehessen belépni, természetesen minden felhasználónak a sajátjába.
A folyamatokat (session) pedig a gép indulásakor kéne feléleszteni.Mit kéne módosítanom hozzá?
...gondolom, meg lehet oldani a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest