Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
járatlan vagyok még a dologban, most váltottam 2magra.. X2-vel, kérdésem:
ahogy win-ben lehet a fotó programnak megmondani melyik magot szeresse, azaz így kicsit elosztani a munkát a magok között, ezt így lehet linuxban is? vagy hagyjam rá az oprendszerre teljesen? pl virtuális gépnek direktbe 1 magot szeretnék adni csak hogy közben vígan fusson a live akadás nélkülps: ubuntu 8.04 testingben nem találtam direkt smp nevű kernelt..
most a két mag olyan szinkronban jár, azaz egyszerre ugranak meg ha vmi eszi a procit
ez így "normális"?köszi
-
Vladi
nagyúr
Több magot még sosem használtam. De a gyári kernelben benne van az smp szerintem.
servusr@home-server:~$ uname -a
Linux home-server 2.6.20-16-server #2 SMP Tue Feb 12 05:48:21 UTC 2008 i686 GNU/Linux
servusr@home-server:~$mod: hoppsz... ez szerver kernel.
Szerintem normális. Végül is mindkét magod dolgoztatja.
cat /proc/cpuinfo
Rá is lehet hagyni, de trükközni is lehet. Hogy, arról fognincs.
Megvetted a lapot?[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
félisten
Heló!
Noss, kipróbáltam a VMWARE-t, az OPenVZ-t egy másik linux alól, és a Virtualbox-ot is win alól.
A Mandriva2008 install képernyője kerek 7 perc alatt jött be.
Le is lőttem azonnal, mert ez így nem okés...Ennek tényleg így kell lennie egy 3.2GHz-es HT támogatású P4-en, avgy én cseszek el valamit, de nagyon??
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
yetike: Oks, kipróbálom a DSL-t.
&rew: Kipróbálom a vmware player-t is, hátha...
dr_strange: 396MB memót adtam neki, és lassabb volt így, mint a 400Mhz-es Pentium2-es gépen 256MB rammal.Amúgy most kicsit jobb, mert felraktam a winyóra, de messze nem tökéletes. Arra a következtetésre jutottam, hogy ez az emulálós dolog elég rossz hatásfokú, ami persze érthető is.
Csak azt nem vágom, hogy pl. a VPS szolgáltatóknak hogy éri meg, ha ennyi erőforrás kell csak az emulációhoz... Bizos azért ilyen drága... Na, nem mintha nekem erre fájna a fogam, csak eszembe jutott, hogy ott is emuláció van.Próbálkozom még a fenti dolgokkal, aztán asszem inkább átméretezem az utolsó partícót, és felrakom rendesen valamelyiket, azt a sebességet úgy sem lehet szerintem megközelíteni, vagy tévedek?
Üdv, kösz: Bici
-
dr_strange
senior tag
Nyilvan akkor ered el a legjobb sebesseget, ha harddiskre telepited, van eleg memoria a gepben, van neki swap particioja es minel kevesebb felesleges szolgaltatas fut a hatterben.
(Az olyanok, mint hardverre forditott rendszer /ld. Gentoo/, jo kernel stb. mar csak hab a tortan).JRR Tolkien nyelvei - aglardh.middangeard.org.uk
-
félisten
NNa, felraktam a DSL-t Virtualbox-ra... Naggyon durva!!
Gyorsabb, mint a Xubuntu rendesen telepítve...
Install villámgyors, bootolás szintén, igaz nem eg yKDE a kinézete, de így még jobban is tetszik.
Találtam már benne csomagkezelőt is, de még nem próbáltam ki.
Elméletileg mennie kell rajta a Debian/Knoppix csomagoknak, nem?
A csomagok között nem találtam KDE kellékeket a KTorrent-hez... Na, majd megoldom.Lényeg, hogy villámgyors, és nagyon tetszik!
Többieknek is köszi! Azért próbaképpen kipróbálom még a vmware player + mandriva kombót...
-
félisten
Okkay, akkor elméletileg a Debian csomagoknak menniük kell.
Tudom, hogy perverz dolog ide a Ktorrent, de valami jól használhatót akarok, és ezt ajánlották. Az Azureus-t sokan szidják. Persze, nem ragaszkodom ehhez, csak egy ötlet volt.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Vladi
nagyúr
qBittorrent. igaz qt4 de akkor is light. Van .deb de forgatni is könnyű.
-
félisten
Okkay, köszi mindenkinek! Szombat este nekiállok végigtesztelni őket!
-
VladimirR
nagyúr
válasz dabadab #5517 üzenetére
multkor, mikor ajanlgattad feltettem, gondoltam vetek ra egy pillantast
a szandek megvolt
egyfelol nekem folosleges, mert tobbnyire csak torrent-ezek, nagyon ritka az, hogy mas protokolhoz nyulnek
masfelol szinte csak szetetet dobott keresesre (tipikusan mar-a-neven-latszik-hogy-fake cuccokkal volt tele a kereses eredmenye)
eroforrasbol is tobbet evett meg, mint a fentebb emlitett rtorrent, s ez a p1-esemen igen sokat szamit valasztaskorezek miatt, illetve mivel csak torrentezem, nekem pl tobb, mint folosleges
-
félisten
válasz dabadab #5520 üzenetére
Én hallottam kettőről is: Direct Connect Pro, és a másiknak nem tudom a nevét... A DC Pro-t 2002 óta nem fejlesztik, és állítólag nem műxik a mai hubokon, a második meg hibázik a többszálú letöltésnél, és olvashatatlan lesz a file.
mod: Vladi: igen a másik a valknut, arról írták, hogy hibázik. De sztem kipróbálom...
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
-
Anakin007
aktív tag
Kb. 1 éve használtam valknut-ot, de sosem volt probléma vele, kiválló strong-klónnak mutatkozott debian-on. Sztem ez is disztró-függő, mint annyi minden linuxon.
Ha Isten létezne, hinnék benne.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy szűrt adatbázis kimenete ha 0 akkor azt hogy vizsgálom meg?#! /bin/sh
if [ $# -eq 1 ]
then awk 'BEGIN{FS="@@"} {if($2=='$1') print $1"\t"$5}' autok.txt
else echo Egy gyártási évet adjon meg!
fiEbből kellene azt kihozni hogy ha a szűrés eredménye sikertelen, akkor írjon valami hibaüzit.
Például meg lehetne azt vizsgálni hogy a $5 output 0 hosszúságú?
Valahogy így:
if [ -z $5 ]
then echo Nincs találat!
fiHelp please.
[ Szerkesztve ]
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
félisten
Hát, nem tudom, hogy kihalás szélén áll-e, de amikor fél éve utoljára használtam, sok olyan dolgot találtam meg, amit torrenten nem. Főleg régebbi dolgok, vagy hazai filmek. Itthoni filemket, vagy régi filmek Magyra fordításait nem lehet sem DVD-n, sem torrenten megtalálni. pl.: Gyalog Galopp, Brian Élete, stb...
Amúgy köszi a linkeket, kipróbálom ezt a wxdcgui-t.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
bambano
titán
válasz plaschil #5525 üzenetére
az awk használata egyes disztrókon elővigyázatosságot igényel, pl. debianon soha nem tudhatod, melyik (in)kompatibilis awk van fent. Ezért javaslom mindig kiírni, hogy melyiket akarod: gawk, nawk, mawk.
Mezőszeparátornak jobb lenne egy karaktert használni, akkor egyszerűbb lenne darabolni...
Azt, hogy van-e benne kérdéses sor, a grep "@@$1@@" autok.txt sorral lehetne megnézni.Hogy a $5 esetleg zéró, azt pl. a length($5) függvénnyel lehet megnézni.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
GD
őstag
ububntu 8.04-alatt próbálok mplayer fordítani (deb-et építeni) svn-ből
mindenféle alap libek amik a paraméterhez kellenek elvileg fentvannaka következő kiegészítésekkel fordul(na):
DEB_BUILD_OPTIONS=" --enable-largefiles --enable-xv --enable-smb --enable-alsa --language=hu --enable-esd --enable-ftp --enable-freetype --enable-gui" fakeroot debian/rules binary
azonban itt ledöglik az aljas:
libao2/libao2.a(ao_esd.o): In function `uninit':
ao_esd.c:(.text+0x1c0): undefined reference to `esd_close'
ao_esd.c:(.text+0x1db): undefined reference to `esd_free_server_info'
ao_esd.c:(.text+0x1f6): undefined reference to `esd_close'
libao2/libao2.a(ao_esd.o): In function `init':
ao_esd.c:(.text+0x347): undefined reference to `esd_play_stream_fallback'
ao_esd.c:(.text+0x446): undefined reference to `esd_open_sound'
ao_esd.c:(.text+0x470): undefined reference to `esd_get_server_info'
libao2/libao2.a(ao_esd.o): In function `control':
ao_esd.c:(.text+0x57a): undefined reference to `esd_get_all_info'
ao_esd.c:(.text+0x5f6): undefined reference to `esd_set_stream_pan'
ao_esd.c:(.text+0x61e): undefined reference to `esd_free_all_info'
ao_esd.c:(.text+0x63f): undefined reference to `esd_get_all_info'
ao_esd.c:(.text+0x6dc): undefined reference to `esd_free_all_info'
collect2: ld returned 1 exit status
make[1]: *** [mplayer] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/src/mplayer'
make: *** [build-stamp] Error 2pedig ezek vannak:
ii libao-dev 0.8.8-3 Cross Platform Audio Output Library Developm
ii libao2 0.8.8-3 Cross Platform Audio Output Librarytovábbá esd-hez:
rc libesd-alsa0 0.2.38-0ubuntu9 Enlightened Sound Daemon (ALSA) - Shared lib
ii libesd0 0.2.38-0ubuntu9 Enlightened Sound Daemon - Shared libraries
ii libesd0-dev 0.2.38-0ubuntu9 Enlightened Sound Daemon - Development filesmi lehet a gyíkja?
[ Szerkesztve ]
-
Nagytalp
senior tag
Ubi 8.04 alá felraktam a szokásos módon az NVidia drivert. Átírtam az xorg.conf-ban az nv-t nvidiára. Csak csökött grafikus módban indul. Próbáltam nvidia-xsettingel belőni. Az sem meg. Megírtam kézzel a konfigot de nem működik. A dpkg-reconfigure xserver-xorg nem megy el a monitor paraméterek beállításáig. Mert az első szakasz után elégedetten kilép. Valami olyan gyanúm van, hogy nem is az xorg.conf amit piszkálnom kellene. Van valakinek tudomása arról, hogy esetleg megváltozott ebben a verzióban a "szokásos módszer"?
Vagy esetleg valami tipp?Mindig elindul de csak 800x600-ban.
Nvidia RTX és AMD RX videókártyák raktárról!
-
escie
őstag
nekem olyankor csinal ilyet, ha hasznalok valami libet, es a forditonak nem adom meg, hogy hasznalja is. pl hasznalok egy c programban glut fuggvenyeket, de a forditonak nem adom meg, hogy -lglut.
egyszeruen nem tudja, mik ezek a fuggvennyek.nincs most keznel ubuntum, de esetleg megprobalhatnal valami esd-devel csomagot feltenni... ha van ilyen...
szerk.:
#5531-re akar ez valasz lenni...[ Szerkesztve ]
I'm back, baby!
-
zoltanz
nagyúr
Hogyan lehet formázni egy mp3 lejátszót (USB), fat vagy fat32 -re olymódon hogy az arra másolt fájlokat beépített szoftvere lejátsza, vagy ezeket csak Windows -on keresztűl lehet használni igazából? Odáig eljutottam, hogy fat-ra megformázza és ellenőrzést csináltam, az oprendszeren keresztűl lehet látni, módosítani a fájlokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vladi
nagyúr
válasz zoltanz #5534 üzenetére
A legtöbb mp3 lejátszó képes pendriver módon üzemelni. Vagy át kell kapcsolni egy pöcköt, vagy simán is.
A fájlrendszere leggyakrabban fat 16. Ezt linux alól is létrehozhatod. Gparted pl.
De az is lehet, hogy az mp3 lejátszó magát is meg tudja formázni.De nem írtad, hogy mi a probléma. Átformáztad, és nem tudja lejátszani, vagy fájlokat nem tudsz felvinni rá, vagy mi?
-
zoltanz
nagyúr
Kösz ngabor2
Köszi ez bejött, még nyúzom egy kicsit, de most lejátsza, felismeri az eszköz.Van rajta "pöcök" (ezzel read-only -ba helyezhető) azért eddig én is eljutottam magamtól , Gparted -al (mkdosfs paranccsal operál) próbáltam (nem tudja magát megformázni), de nem is látja a fájlokat a "bizgentyű".
[ Szerkesztve ]
-
GD
őstag
köszi a tippeket, valahogy túlvergődtem a dolgon, addig rakosgattam a csomagokat..
utólag már nem tudom rekonstruálni mi volt a jó húzás, ez a ciki..
de valami újabb akadály bukkant fel.. nem jegyeztem le mi, éjszaka már nem volt rá erőm..
mindenesetre meguntam az időpocsékolást rá..megvárom a 8.04. véglegest, csak merem remélni, hogy többek között a backportos mplayer tud majd xv-t, vagy ha azt nem, akkor legalább le lehet fordítani harakiri nélkül..talán születik hozzá valami aktuális howto, hiszen az mplayer elég népszerű úgy mint az ubuntu is..
esetleg más lejátszó aminek van olyan video kimenete ami nem csak a procit égeti,hanem kihasználja a vga-t és a képminőség elfogadható?
-
GD
őstag
felvetette a kérdést a probléma bennem: nincs olyan fordítást megelőző lib kiszaglászó, ami megmondja nekem hogy "hé öcsi, ezek a libek nélkül csöcsre futsz ám!"?
igazából amikor lefut a configure látató hiba nélkül egy fordításnál, aztán a make meg elhasal..na attól kapok frászt.. sokszor az error-ban szereplő hivatkozás neve közelébe sincs a csomag nevének..valahol nekem ez az egyik legnehezebb a linuxban.. hogy a csomagkezelő esetenként körbe-körbe csapdázott függőség zavarairól most ne is beszéljünk.. -
-
GD
őstag
válasz dr_strange #5541 üzenetére
hát ha én most elkezdek gentoozni akkor nektek szépen lesz melótok a gentoo-s fórumba
ha még azt is mondod hogy "magától" felteszi a libeket, nem kell kézzel egyessével akkor mától gentoo fan lettem..[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
de minek az xv? a direct video miért nem jó?
meg a kérdés: buguntuban nincs gyárilag mplayer? vagy a debian multimedia szájtról nincs mplayer?debianban van lib kiszaglászó, lehet a buildhez szükséges csomagokat feltenni debianizált forrás fordításához.
egyébként pedig a configure szokta tesztelni a libeket.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
GD
őstag
válasz bambano #5543 üzenetére
xv nélkül amiket próbáltam minde lassú, prociterhelő, kockás képpel
gyárilag van mplayer, a 8.04-es beta ubuntuban is van x11-el megy alapból.. úgy ahogy írtam..
directvideo-t hogy hívja az mplayer settings mint video eszközt? esetleg majd teszek egy próbát vele..a configure annyi szokott írni hogy melyik funkcióhoz nem találja a libet.. amit csak tippelni tudsz milyen néven találod, meg apt-cache search... ami előfordul, hogy szépen okádja az eredményeket, aztán felpakolok olyat is ami nem biztos hogy kell, viszont frankón fogja a helyet..
"debianban van lib kiszaglászó, lehet a buildhez szükséges csomagokat feltenni debianizált forrás fordításához."
ezt vmi egyszerű gyakorlati példával? link is jó vmi howto-hoz
[ Szerkesztve ]
-
GD
őstag
válasz dr_strange #5545 üzenetére
ez kényelmesnek hangzik.. és mi a helyzet[ ha én nem disztro specifikus forrást szedek le, lásd mplayer oldaláról..
[ Szerkesztve ]
-
dr_strange
senior tag
-
dr_strange
senior tag
válasz dr_strange #5547 üzenetére
részlet az mplayer gentoos ebuildjéből, látszik, hogy igényre szabva elég jól lekezeli a függőségeket, attól függően, hogy a felh. milyen flageket állít be:
SRC_URI="mirror://gentoo/${P}.tar.bz2
!truetype? ( mirror://mplayer/releases/fonts/font-arial-iso-8859-1.tar.bz2
mirror://mplayer/releases/fonts/font-arial-iso-8859-2.tar.bz2
mirror://mplayer/releases/fonts/font-arial-cp1250.tar.bz2 )
!iconv? ( mirror://mplayer/releases/fonts/font-arial-iso-8859-1.tar.bz2
mirror://mplayer/releases/fonts/font-arial-iso-8859-2.tar.bz2
mirror://mplayer/releases/fonts/font-arial-cp1250.tar.bz2 )
gtk? ( mirror://mplayer/Skin/Blue-${BLUV}.tar.bz2 )
svga? ( http://mplayerhq.hu/~alex/svgalib_helper-${SVGV}-mplayer.tar.bz2 )"
DESCRIPTION="Media Player for Linux"
HOMEPAGE="http://www.mplayerhq.hu/"
RDEPEND="sys-libs/ncurses
!bindist? (
x86? (
win32codecs? ( media-libs/win32codecs )
real? ( media-libs/win32codecs
media-video/realplayer )
)
amd64? ( real? ( media-libs/amd64codecs ) )
)
aalib? ( media-libs/aalib )
alsa? ( media-libs/alsa-lib )
amrnb? ( media-libs/amrnb )
amrwb? ( media-libs/amrwb )
arts? ( kde-base/arts )
openal? ( media-libs/openal )
bidi? ( dev-libs/fribidi )
cdio? ( dev-libs/libcdio )
cdparanoia? ( media-sound/cdparanoia )
directfb? ( dev-libs/DirectFB )
dga? ( x11-libs/libXxf86dga )
dts? ( media-libs/libdca )
dv? ( media-libs/libdv )
dvb? ( media-tv/linuxtv-dvb-headers )
encode? (
aac? ( media-libs/faac )
mp2? ( media-sound/twolame )
mp3? ( media-sound/lame )
x264? ( media-libs/x264 )
)
esd? ( media-sound/esound )
enca? ( app-i18n/enca )
gif? ( media-libs/giflib )
ggi? ( media-libs/libggi
media-libs/libggiwmh )
gtk? ( media-libs/libpng
x11-libs/libXxf86vm
x11-libs/libXext
x11-libs/libXi
=x11-libs/gtk+-2* )
jpeg? ( media-libs/jpeg )
ladspa? ( media-libs/ladspa-sdk )
libcaca? ( media-libs/libcaca )
lirc? ( app-misc/lirc )
lzo? ( >=dev-libs/lzo-2 )
mad? ( media-libs/libmad )
musepack? ( >=media-libs/libmpcdec-1.2.2 )
nas? ( media-libs/nas )
opengl? ( virtual/opengl )
png? ( media-libs/libpng )
pnm? ( media-libs/netpbm )
pulseaudio? ( media-sound/pulseaudio )
samba? ( net-fs/samba )
sdl? ( media-libs/libsdl )
speex? ( >=media-libs/speex-1.1.7 )
srt? ( >=media-libs/freetype-2.1
media-libs/fontconfig )
svga? ( media-libs/svgalib )
theora? ( media-libs/libtheora )
live? ( >=media-plugins/live-2007.02.20 )
truetype? ( >=media-libs/freetype-2.1
media-libs/fontconfig )
vidix? ( x11-libs/libXxf86vm
x11-libs/libXext )
xanim? ( media-video/xanim )
xinerama? ( x11-libs/libXinerama
x11-libs/libXxf86vm
x11-libs/libXext )
xscreensaver? ( x11-libs/libXScrnSaver )
xv? ( x11-libs/libXv
x11-libs/libXxf86vm
x11-libs/libXext
xvmc? ( x11-libs/libXvMC ) )
xvid? ( media-libs/xvid )
X? ( x11-libs/libXxf86vm
x11-libs/libXext
)"
DEPEND="${RDEPEND}
!>=media-libs/libdvdnav-4.1.1
doc? ( >=app-text/docbook-sgml-dtd-4.1.2
app-text/docbook-xml-dtd
>=app-text/docbook-xml-simple-dtd-1.50.0
dev-libs/libxslt )
dga? ( x11-proto/xf86dgaproto )
xinerama? ( x11-proto/xineramaproto )
xv? ( x11-proto/videoproto
x11-proto/xf86vidmodeproto )
gtk? ( x11-proto/xextproto
X? ( x11-proto/xextproto
xscreensaver? ( x11-proto/scrnsaverproto )
iconv? ( virtual/libiconv )"Nade befejeztem a térítést, természetesen a Gentoo sem világmegváltás, vannak hibák, a fordítás időbe telik stb. stb. mielőtt valaki nekem esne...
JRR Tolkien nyelvei - aglardh.middangeard.org.uk
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok topik népe!
Kicsit szerkesztgettem minap a laptop-mode.conf állományomat. (A default például csak a merevlemezt kapcsolgatja.) CPU-t bekapcsolt, aktív laptop módnál minimumra veszi. Vajon ilyenkor a feszültséget is, vagy csak a MHz-et?
Meg többet cache-el, így például szekvenciális MP3 hallgatásnál 3 számonként pörgeti fel a merevlemezt! Megmondom őszintén, nagyon elégedett vagyok magammal. No meg a Linux-szal.Minimumra vett fényerő mellett így, MP3 hallgatással 1,25-1,35x annyi ideig bírja az akku, mint Win alatt, szintén minimumra vett fényerő, CPU MHz és Vcore mellett.
A disztró egyébként egy official Mandriva 2008.0 i586. A telepítésnél kicsit szöszölni kellett, mire hajlandó volt megenni a FireWire külső DVD meghajtómat. Amíg a BIOS végezte az I/O-t, nem is volt gond, de mikor a kernel átvette, hirtelen nem talált optikai meghajtót.
Kis guglizás után megetettem vele a (konkrétan már nem tudom) -ieee1394-generic boot opciót, és voilá...HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
dabadab
titán
A topik okos lakoinak a tanacsat szeretnem kerni:
A szituacio:
Adva van egy gep, van rajta sshd, ami a 22-es porton hallgatozik - eddig tiszta ugy.
Reverse ssh tunnellel erre a gepre forwardoltam egy masik gep ssh portjat is, ez az 12345-os porton hallgat.A problema:
A known_hosts nem tesz kulonbseget port szerint, igy ha eloszor bessh-zok a 22-es portra, akkor utana az 12345-os portra mar nem tudok, mert reklamal, hogy man-in-the-middle attack van folyamatban.
A kerdes:
Most mit csinaljak?
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest