Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok topik népe!
Kicsit szerkesztgettem minap a laptop-mode.conf állományomat. (A default például csak a merevlemezt kapcsolgatja.) CPU-t bekapcsolt, aktív laptop módnál minimumra veszi. Vajon ilyenkor a feszültséget is, vagy csak a MHz-et?
Meg többet cache-el, így például szekvenciális MP3 hallgatásnál 3 számonként pörgeti fel a merevlemezt! Megmondom őszintén, nagyon elégedett vagyok magammal. No meg a Linux-szal.Minimumra vett fényerő mellett így, MP3 hallgatással 1,25-1,35x annyi ideig bírja az akku, mint Win alatt, szintén minimumra vett fényerő, CPU MHz és Vcore mellett.

A disztró egyébként egy official Mandriva 2008.0 i586. A telepítésnél kicsit szöszölni kellett, mire hajlandó volt megenni a FireWire külső DVD meghajtómat. Amíg a BIOS végezte az I/O-t, nem is volt gond, de mikor a kernel átvette, hirtelen nem talált optikai meghajtót.

Kis guglizás után megetettem vele a (konkrétan már nem tudom) -ieee1394-generic boot opciót, és voilá...HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest