- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok topik népe!
Kicsit szerkesztgettem minap a laptop-mode.conf állományomat. (A default például csak a merevlemezt kapcsolgatja.) CPU-t bekapcsolt, aktív laptop módnál minimumra veszi. Vajon ilyenkor a feszültséget is, vagy csak a MHz-et?
Meg többet cache-el, így például szekvenciális MP3 hallgatásnál 3 számonként pörgeti fel a merevlemezt! Megmondom őszintén, nagyon elégedett vagyok magammal. No meg a Linux-szal.Minimumra vett fényerő mellett így, MP3 hallgatással 1,25-1,35x annyi ideig bírja az akku, mint Win alatt, szintén minimumra vett fényerő, CPU MHz és Vcore mellett.
A disztró egyébként egy official Mandriva 2008.0 i586. A telepítésnél kicsit szöszölni kellett, mire hajlandó volt megenni a FireWire külső DVD meghajtómat. Amíg a BIOS végezte az I/O-t, nem is volt gond, de mikor a kernel átvette, hirtelen nem talált optikai meghajtót.
Kis guglizás után megetettem vele a (konkrétan már nem tudom) -ieee1394-generic boot opciót, és voilá...HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest