- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yetike: Oks, kipróbálom a DSL-t.
&rew: Kipróbálom a vmware player-t is, hátha...
dr_strange: 396MB memót adtam neki, és lassabb volt így, mint a 400Mhz-es Pentium2-es gépen 256MB rammal.Amúgy most kicsit jobb, mert felraktam a winyóra, de messze nem tökéletes. Arra a következtetésre jutottam, hogy ez az emulálós dolog elég rossz hatásfokú, ami persze érthető is.
Csak azt nem vágom, hogy pl. a VPS szolgáltatóknak hogy éri meg, ha ennyi erőforrás kell csak az emulációhoz... Bizos azért ilyen drága... Na, nem mintha nekem erre fájna a fogam, csak eszembe jutott, hogy ott is emuláció van.Próbálkozom még a fenti dolgokkal, aztán asszem inkább átméretezem az utolsó partícót, és felrakom rendesen valamelyiket, azt a sebességet úgy sem lehet szerintem megközelíteni, vagy tévedek?
Üdv, kösz: Bici
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest