Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yetike: Oks, kipróbálom a DSL-t.
&rew: Kipróbálom a vmware player-t is, hátha...
dr_strange: 396MB memót adtam neki, és lassabb volt így, mint a 400Mhz-es Pentium2-es gépen 256MB rammal.Amúgy most kicsit jobb, mert felraktam a winyóra, de messze nem tökéletes. Arra a következtetésre jutottam, hogy ez az emulálós dolog elég rossz hatásfokú, ami persze érthető is.
Csak azt nem vágom, hogy pl. a VPS szolgáltatóknak hogy éri meg, ha ennyi erőforrás kell csak az emulációhoz... Bizos azért ilyen drága... Na, nem mintha nekem erre fájna a fogam, csak eszembe jutott, hogy ott is emuláció van.Próbálkozom még a fenti dolgokkal, aztán asszem inkább átméretezem az utolsó partícót, és felrakom rendesen valamelyiket, azt a sebességet úgy sem lehet szerintem megközelíteni, vagy tévedek?
Üdv, kösz: Bici
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- BMW topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest