Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yetike: Oks, kipróbálom a DSL-t.
&rew: Kipróbálom a vmware player-t is, hátha...
dr_strange: 396MB memót adtam neki, és lassabb volt így, mint a 400Mhz-es Pentium2-es gépen 256MB rammal.Amúgy most kicsit jobb, mert felraktam a winyóra, de messze nem tökéletes. Arra a következtetésre jutottam, hogy ez az emulálós dolog elég rossz hatásfokú, ami persze érthető is.
Csak azt nem vágom, hogy pl. a VPS szolgáltatóknak hogy éri meg, ha ennyi erőforrás kell csak az emulációhoz... Bizos azért ilyen drága... Na, nem mintha nekem erre fájna a fogam, csak eszembe jutott, hogy ott is emuláció van.Próbálkozom még a fenti dolgokkal, aztán asszem inkább átméretezem az utolsó partícót, és felrakom rendesen valamelyiket, azt a sebességet úgy sem lehet szerintem megközelíteni, vagy tévedek?
Üdv, kösz: Bici
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Assetto Corsa EVO
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő