- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yetike: Oks, kipróbálom a DSL-t.
&rew: Kipróbálom a vmware player-t is, hátha...
dr_strange: 396MB memót adtam neki, és lassabb volt így, mint a 400Mhz-es Pentium2-es gépen 256MB rammal.Amúgy most kicsit jobb, mert felraktam a winyóra, de messze nem tökéletes. Arra a következtetésre jutottam, hogy ez az emulálós dolog elég rossz hatásfokú, ami persze érthető is.
Csak azt nem vágom, hogy pl. a VPS szolgáltatóknak hogy éri meg, ha ennyi erőforrás kell csak az emulációhoz... Bizos azért ilyen drága... Na, nem mintha nekem erre fájna a fogam, csak eszembe jutott, hogy ott is emuláció van.Próbálkozom még a fenti dolgokkal, aztán asszem inkább átméretezem az utolsó partícót, és felrakom rendesen valamelyiket, azt a sebességet úgy sem lehet szerintem megközelíteni, vagy tévedek?
Üdv, kösz: Bici
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest