- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Ja értem. Köszi.
Közben hazaértem, és kipróbáltam amit mondtál, de nem használt.
Vagy nem itt kell kikapcsolni a Süsüben a window scale-t, vagy valami más a gond...
Pedig minden file-t megtaláltam, a helyén, úgyhogy feltételezem, hogy működnie kellene a változtatásoknak.
Ha jobban belegondolok, akkor nem is ez lesz a baj, hiszen akkor a Firefox sem lenne sokkal gyorsabb.
A 4MBit-es netem windows alatt (egy másik gépen), de ugyanazon a routeren keresztül 3700Kbit/sec-et tud FF, és Opera alatt is, süsüben a Firefox 3400 körül visz, az opera meg 1200 körül...
ui.: szemre a linux alatt futó Opera esetén is ugyanolyan gyorsan indul el a letöltést jelző csík, mint a windows alatt, de linux alatt meg-megakad, és nyilván ez okozza a lassúságot...
Nem lehet valami buffer problma?
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asustor NAS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest