- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #5379 üzenetére
Ja értem. Köszi.
Közben hazaértem, és kipróbáltam amit mondtál, de nem használt.
Vagy nem itt kell kikapcsolni a Süsüben a window scale-t, vagy valami más a gond...
Pedig minden file-t megtaláltam, a helyén, úgyhogy feltételezem, hogy működnie kellene a változtatásoknak.
Ha jobban belegondolok, akkor nem is ez lesz a baj, hiszen akkor a Firefox sem lenne sokkal gyorsabb.
A 4MBit-es netem windows alatt (egy másik gépen), de ugyanazon a routeren keresztül 3700Kbit/sec-et tud FF, és Opera alatt is, süsüben a Firefox 3400 körül visz, az opera meg 1200 körül...ui.: szemre a linux alatt futó Opera esetén is ugyanolyan gyorsan indul el a letöltést jelző csík, mint a windows alatt, de linux alatt meg-megakad, és nyilván ez okozza a lassúságot...
Nem lehet valami buffer problma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Könyvajánló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest