Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
1. ha valamiben jó a linux az akkor a netfilter, az iptables-en kívül mi van még szted?
a kulcsszó a ''jól bekonfigolt''
2. gyanítom hogy: mivel az alkalmazások nem ott futnak, víruskergetni akkor tudsz ha wines gépek mappáit megosztod és azt nézi át a linuxos vírusírtó, de ez terheli a helyi lant, meg értelme se sok van..
3. sztem fölös proxy háztáji lanra..
ui: hogy lehet vírust és spyware*t beszerezni?
a költői kérdésre:válaszban ezek a szokások elhagyása gyökerében megoldaná a problémát..
ha Pistike kattint hogy ''yes, intall the supersexy-screensaver.exe, sure'' akkor úgyis mind1..
amíg windózt többet használtam, addig is csak másoknak irtottam a vírusait..
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Ingatlanos topic!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Amatőr csillagászat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest