- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
Gázos kérdés:
Történet:
Memória csere után (1G->2G) kivettem fstab-ból a swap particiót, hogy ne használjon swappot, indítás után az 1-es konzolon megjelent egy olyan hiba üzi amiről itt is beszélnek: [link] de működött csak sürün fagyott (egér megáll, és setovább). Ha rájött 1 óra alatt párszor biztos megzuhant, utána megint nem...
Utána olvasgattam és azt sikerült csinálnom, hogy a /etc/initramfs-tools/conf.d/resume fájlban tettem egy kettőskeresztet a particióra (a swappomra mutatott) mutató linkre, és lefutattam a ''update-initramfs -u'' parancsot.
Azóta 1-szer újra indult és egyszer fagyott (kb 3 nap alatt), tehát még mindig gebasz van, lehet vas hiba?
Linux hogy viselkedik ramhibánál?
Processzort is cseréltem A64->A64 X2, esetleg attól?
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest