- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
A szaktudás ott kezdődik, hogy látod, miről szól a két kód. No mindegy. Több éve adok tanácsokat kezdőtől szakemberig klf. témákban, úgyhogy nyugodtam megsúghatom neked: az általad itt művelt RTFM _nem_ szakmaiság. Kicsit kupálódj még.
Ja, nekem még az XP is kimaradt, nemhogy a Vista. Azóta gyurmákolok klf. Linuxokkal, tudod. Nagyjából annyit vártam volna ide, hogy igen, telepítettem Mandrivát GF kártyával, nem került elő ilyen gond. Az előadott RTFM annyiról árulkodik itt, hogy lövésed sincs a konkrét cuccról, és csak okoskodni akarsz.
No pá. Ha érdekel, hogy miért b@szakodás, amit válaszként szántál, majd írj privátot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest