Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Heló, bocs a duplikációért, de nem kaptam választ, aztán érdekel a dolog:
Heló! Újabb gonddal találtam szemben magam, mégpedig az UBUNTU linux alatt. Ez a hardveres 3D-vel kapcsolatos. Felraktam linuxot, beállítottam az effekteket, szépvolt, jóvolt, nagyon tetszettek a himbálózó ablakok, nem gondoltam volna, hogy Beryl nélkül tudja ezeket. Aztán eszembe jutott, hogy mi lenne ha feltenném a Beryl-t, feltettem és az telepítési utasításnak megfelelően a ''Korlátozott meghajtók kezelésé''nél bepipáltam az ATI káryát, ami mellet ''nicns használatban volt'', felrakta a drivert és újraindult, ugyanott azt írta ki: ''használatban''. Mondom OKÉ ez simán ment, de ezek után sem a Beryl, sem a sima Gnome nem mutatott semmilyen effektet, nem lehetett működésre bírnom Aztán újra kivettem a pipát az említett helyről, és újra működött minden, ez esetben már a Beryl is, viszont a Berylben az ablakok széle körül valami textúra hibát láttam, valami vibrált, mintha nem bírná kirajzolni az árnyékot, ez elég zavaró volt, de többi effekt ment, a pocsolyoa is, minden... ez letörölt ATI driver mellett....vele pedig semmi... Aztán lekapcsoltam Beryl-t, mert nagyon zavaró volt az ablak szegély melletti ''interferencia''. Szerintetek, mi lehet ennek az oka? Miért nemjó az ATI driver (amit az ubuntu magától tölt le), és miért jó (Berylben nem 100%...) a 3D driver nélkül...?
Üdv: Kormi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest