- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oati
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problébám. Letöltöttem egy Debian linuxot a netről, és feltetttem egy PIII. őskövület gépre. MInden szépen működik. (Ez volt a teszt, megfelel e a célnak)
Most szerettem volna feltenni egy másik gépre. A telepítés első fázisa után allandóan azt írja, hogy:
''pivot_root: No such file or directory
/sbin/init: 426:cannot open /dev/console: No such file
Kernel panic - not syncing: Attempted to kill init!''
Nem tudok továbbjutni a telepítésen. A gépben sima ISA HDD van.
Próbáltam telepíteni 2.4 es kernellel, GRUB betöltővel.
Majd próbáltam telepíteni a 2.6 os kernellel, LILO val ''expert26'' paraméterrel.
Se liloval, se GRUB bal nem megy.
Ha 2.6 os kernelt teszek fel, akkor viszont ott leáll a betöltés, hogy ''Uncompressing Linux... Ok, booting the kernel.'' és se kép se hang.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Windows 11
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest