- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
udvarit
csendes tag
Én nem tudom, hogy annak idején miért jártam így, de a fedora release upgrade kétszer is teljesen elcseszte az egyébként érintetlen rendszerem. 2016 és 2020 környékén próbálkoztam vele, szóval elég rég már, de ez nagyon elvette a kedvem tőle, amit sajnálok, mert egyébként szimpatikus nagyon a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nintendo Switch 2
- Raspberry Pi
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest