Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
lionhearted
üzenetére
27"-on is skáláznék: most 200% (150-175 jobb lenne) , 27"-om meg valahol 125-150% között lenne nekem megfelelő, a 100% ott is túl kicsi lenne. Annál nagyobb monitor meg el sem férne ;-)
Azt, hogy a skálázás nem történik hardveresen nyorsítottan hogy érted? 100%-on sem az igazi, messze nem: pl. a laptopomon 100%-on eszi a procit egy videó, de ha jól emlékszem az asztali gépen is elég erősen hajtja a 6 magot, még ha nem is annyira, mint 200%-on.
Akkor szerinted KDE- próbáljak inkább? Régen azt használtam (10-15 éve) , de valahogy az újdonságait nem szerettem, váltottam... Nem szeretem én már a változásokat ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Shure Podcast mikrofon
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest