- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
f_sanyee #32924 üzenetére
Igen, elég egyszer lefuttatni, de ahhoz meg az kell, hogy egyáltalán tudjál róla, hogy létezik ilyen, én is csak pár hete találtam meg... Nem láttam még negatív véleményt róla, itt is kipróbáltattam pár emberrel már de mindenkinél "csodát tett".
Nem rég vettem 128GB-os USB3-as pent. Ki kellett írnom egy nagy fájlt rá, az írási sebessége 5 perc után drasztikusan esett aztán fél órával később már nem érte el az 1 MB/s-ot sem. Berágtam, mert kellett volna mennem a dolgomra de basszus csak nem bírja megírni azt a fájlt... Aztán egyszer csak kiadta a google erre a problémára a találatot (a találatok alapján sok-sok éve létezik ez a probléma), hogy a manjaro fórumban van egy halott bejegyzés erről a cuccról... Na mondom uccu... Lefuttattam, azóta pont úgy tudom írni a pent, mint Windows alatt.
Látva, hogy mihez nyúl hozzá a szkript (most az udev részét nem nézve), szerintem ezzel nem lehet rosszul járni. El kellene indítani erről a beszélgetést, csak lövésem nincs róla merre. Egyébként desktop vonalra gondoltam, ahol ma már tök általános a 16GB vagy több ram és ez okozza a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest