- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Értem, hogy elolvastad a DPDK marketinganyagot nagyszerű. Értem a flexibilitását és a használhatóságát, de egy HW gyorsított rendszer elég nyilván valóan 10x-100x sebesség növekedés, ezt nem értem miért nem lehet megérteni.
Dedikált HW minding gyorsabb lesz és a DPDK is használ gyorsítókat, akár GPU-t is.
pfSense is DPDK használ 7éve, semmi extrát nem nyújt, csak state of the art teljesítményt ennyi.Mutatnál egy darab switchet/routert, ami Linux HW gyorsítás nélkül?
x86_64 ha nagyon akarod, de semmiképp se x86, mert az már nem létezik vagy 10éve(mióta nincs 32bites Atom), általánosan x64-nek van rövidítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- Milyen routert?
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest