- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Furcsa bluetooth mizériával szembesültem a hétvégén. Vagy egy PS4 kontrollerünk, amit 2 különböző bluetooth dongle-vel párosítottunk, így tudjuk használni két különböző helyen lévő Raspberry-n, Raspbian/Steamlink alatt. (Mindig csak az a bluetooth dongle van aktiválva amihez csatlakozni szeretnénk.) A többszörös párosítás/csatlakoztatás elvégzéséhez a módszer korábban az volt, hogy az első párosítás után kimásoltam a párosításkor létrejött kulcsot, majd azt beírtam a másik Raspberry /var/lib/bluetooth/{bluetooth_mac_address}/{kontroller_mac_address}/info fájljába a megfelelő helyre. Így hibátlanul tudott működni az elmúlt 1-2 évben. Nem használtuk már egy ideje, de most megpróbáltam újra beüzemelni, és a második párosítás már nem jön össze valamiért. Úgy is megpróbáltam, hogy töröltem minden fájlt, nulláról indulva újra párosítottam az egyik dongle-vel, a konfigot átmásoltam a másik raspberryre, felhúztam a bluetooth service-t, próbáltam csatlakozni, de nem megy. Ha megfordítom a sorrendet, úgy meg csak a másik működik. Érdekesség, hogy Windows alól párosítva, majd a kulcsot átmásolva az egyik raspberry-re, a csatlakozás összejön, de ugyanazzal a kulccsal a másik raspberry már nem megy. Mi a búbánat lehet ez?
u.i. Közben kipróbáltam egy asztali gépen Ubuntu alól is, de azzal sem megy. Mintha a Linuxok a párosítással magukhoz kötnék az eszközt, kizárólagosan. Persze ez így normális, de csak a MAC cím és a kulcs alapján megy az eszköz azonosítása, nem? Ha azt átmásolom az infókat, mennie kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest