- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Jester01 #30802 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem is csak sima script írása lenne, mert ugye ennek már akkor le kell futnia, ha valamit kiadok, ergo a bashrc-ben kell paraméterezni, és szerintem csak ott lehet, ahol a history-t módosítani is lehet minden parancs beütésénél (az tudom, hogy mindig lefut). Viszont ott valszeg olyan megoldással lehetne, hogy ugyanúgy be kell tölteni a teljes historyt, és az utolsó sort (ami az uccsó parancs lenne) arra ráengedni a command -v -t vagy a type-ot, és ha hibát reagál rá, akkor ezen utolsó parancs törlése, ha nem hibát ír ki, akkor a historyba való engedélyezés. Nah ez nekem viszont már túl bonyolult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest