Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Én továbbra is teljes tisztelettel kezelem a véleményetek, de szintén újra úgy érzem le kell írjam, hogy számomra viszont baromi kényelmes, flexibilis, agilis és könnyen kezelhető az egész systemd. Kifejezetten tetszik a .service, .socket .stb.. szisztéma, a konfigjai, a journald/journalctl jól kereshető, illetve csökkenti a logok méretét, néhány apró minimál cucc amit akkor használok ha csak 1 static ip vagy 1 dhcp client kell (systemd-networkd pl.) tök jó, komolyabb feladatra ezek egyelőre nem elegek de simán van és lehet mást használni..
Én nagyon örülök neki, hogy lett és van, mert legalább egy dologban "kiegyeztek" (nagytesók rákenyszerítették) a sok idióta 26ezer kis distrot, hogy ugyan használjanak már valami egységeset, ami fentebb sorolt indokokból ráadásul (nekem) tök jól jött kezelés, karbantartás ügyileg.
Nem kell egyetérteni, nem vitaindító, nem vita. Én elfogadom teljes mértékben a véleményetek illetve a "lelki"/filozófiai indokokkal részben egyet is tudok érteni, de részemről amíg f.o.s.s., addig hibátlan. Legyen ilyen tapasztalat is
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Arc Raiders
- Renault, Dacia topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- World of Tanks - MMO
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest