- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Én továbbra is teljes tisztelettel kezelem a véleményetek, de szintén újra úgy érzem le kell írjam, hogy számomra viszont baromi kényelmes, flexibilis, agilis és könnyen kezelhető az egész systemd. Kifejezetten tetszik a .service, .socket .stb.. szisztéma, a konfigjai, a journald/journalctl jól kereshető, illetve csökkenti a logok méretét, néhány apró minimál cucc amit akkor használok ha csak 1 static ip vagy 1 dhcp client kell (systemd-networkd pl.) tök jó, komolyabb feladatra ezek egyelőre nem elegek de simán van és lehet mást használni..
Én nagyon örülök neki, hogy lett és van, mert legalább egy dologban "kiegyeztek" (nagytesók rákenyszerítették) a sok idióta 26ezer kis distrot, hogy ugyan használjanak már valami egységeset, ami fentebb sorolt indokokból ráadásul (nekem) tök jól jött kezelés, karbantartás ügyileg.
Nem kell egyetérteni, nem vitaindító, nem vita. Én elfogadom teljes mértékben a véleményetek illetve a "lelki"/filozófiai indokokkal részben egyet is tudok érteni, de részemről amíg f.o.s.s., addig hibátlan. Legyen ilyen tapasztalat is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest