Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Egy ideje szórakozik az interfészem, szakadozik. Tudom, hogy játszottam az offloadokkal és lehet, hogy úgy felejtettem valamit. Valaki megnézné, hogy ez mennyire tűnik így validnak / gyárinak egy intel gigabit interfésznek? https://cloud.rowra.org/s/ethtool
Amit ki kellett kapcsoljak, hogy megoldódjon:[root@homesever admin]# ethtool -k lan0 | grep -i ".*off$"
scatter-gather: off
tx-scatter-gather: off
tcp-segmentation-offload: off
tx-tcp-segmentation: off
tx-tcp-mangleid-segmentation: off
tx-tcp6-segmentation: off
generic-segmentation-offload: off
tx-nocache-copy: off
rx-fcs: off
rx-all: off
Azaz a scatter-gather, tcp-segmentation-offload, generic-segmentation-offload:ethtool -K lan0 tso offethtool -K lan0 sg offethtool -K lan0 gso off
Hozzátartozik, hogy se kedvem se időm nem volt egyesével játszani ezekkel, tehát lehet, hogy nem kellett mindet lelőni
Ezek alapból be szoktak lenni kapcsolva? (Ha igen, és nekem ki kell kapcsolnom akkor következtetésképp berosált a NIC?)
Megköszönnék egy pár outputot a fennti (ethtool -k lan0 | grep -i ".*off$") parancsból tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest