- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Egy ideje szórakozik az interfészem, szakadozik. Tudom, hogy játszottam az offloadokkal és lehet, hogy úgy felejtettem valamit. Valaki megnézné, hogy ez mennyire tűnik így validnak / gyárinak egy intel gigabit interfésznek? https://cloud.rowra.org/s/ethtool
Amit ki kellett kapcsoljak, hogy megoldódjon:[root@homesever admin]# ethtool -k lan0 | grep -i ".*off$"
scatter-gather: off
tx-scatter-gather: off
tcp-segmentation-offload: off
tx-tcp-segmentation: off
tx-tcp-mangleid-segmentation: off
tx-tcp6-segmentation: off
generic-segmentation-offload: off
tx-nocache-copy: off
rx-fcs: off
rx-all: off
Azaz a scatter-gather, tcp-segmentation-offload, generic-segmentation-offload:ethtool -K lan0 tso off
ethtool -K lan0 sg off
ethtool -K lan0 gso off
Hozzátartozik, hogy se kedvem se időm nem volt egyesével játszani ezekkel, tehát lehet, hogy nem kellett mindet lelőni
Ezek alapból be szoktak lenni kapcsolva? (Ha igen, és nekem ki kell kapcsolnom akkor következtetésképp berosált a NIC?)
Megköszönnék egy pár outputot a fennti (ethtool -k lan0 | grep -i ".*off$"
) parancsból tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest