Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Én egy szóval nem állítottam, vagy akkor félreértettél, hogy csak annyit tenne. Nem ismerem olyan mélységeiben, hogy működési elveiről vitázzak és különösebben jelenleg nem is foglalkoztat, hiszen az iparban systemd van, akárkinek akár tetszik, akár nem. Majd ha más lesz akkor megtanulom azt 1 nap sz**ással aztán ennyi
Két dolgot állítok, egyik az személyes véleményem és tapasztalatom, hogy szerintem/nekem/én tapasztalataim alapján tök jó a systemd. Ezzel vitába lehet szállni, csak felesleges, mert mostmár egészen világosan kiemeltem, hogy szubjektív, illetve felőlem hívhatod izolált esetnek, bár nem hiszem, hogy egyedül vagyok.
A másik, objektíven, hogy ha talán pl. neked / te felhasználásodban nem is a legjobb, azért bőven használható és workarounddal simán megoldható minden, ahelyett, hogy kézzel kelljen bizbaszkodni, még ha mondjuk sysvinitben szebb is lenne, vagy neked jobban kézreállna/tetszene.Sőt, lehet, hogy többet tud a sysvinit, nem tudom. De nekem se itthon, se a szervereken melóban sehol nem volt eddig másra/többre szükségem. Azt akarom csak ezzel mondani, hogy továbbra sem vagyok semminek a hívője, pl. ott lenne a networkd is, de nem használom, mert ku***ra kevés az én igényeimnek egyelőre. De a netctl, ami nem is tudom pontosan talán Arch saját projekt de systemd mintára, az egyik legjobb, megint, nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest