- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2
üzenetére
Olyan nincs. A korrektor max. a cikkírót kéri meg, hogy 1-1 részen javítson, vagy rakjon be képet stb., de nem irat át senkivel semmit. Illetve a korrektor átírhat a cikkben egy-egy részt, hogy nyelvtanilag helyes legyen, de amúgy nem nyúlhat bele. Lektorálás viszont nincs, a cikkíró maga felel az írásáért.
Másrészt, a korrektor kollégák közül én vagyok kb. egyedül aki linuxer, és az, hogy ki milyen cikket kap, hogy korrektúrázza, totál random. Amióta korrektor vagyok, kb. 1-2 linuxos cikket kaptam, de igazából nincs megadva, hogy ki milyen témához ért, a lényeg, hogy nyelvtanilag tutira stimmeljen az írás ha a címlapra kerül. De még így is lehet benne hiba, mivel itt emberi tényezők vannak. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- PlayStation 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- MCDODO T03 fejhallgató
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest