- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
@Pirate@ #2563 üzenetére
Bármelyik jó. Akármi ami kéznél van! Akár egy telepítő Cd is jó, csak ne kezdj neki a telepítésnek. Állj meg ott ahol betöltött és nyomj ctrl+f2-t vagy ctrl+f3-at. Itt általában szokott lenni egy kis szöveg, hogy nyomj Enter-t a terminál elindításához. Ezután elindul és a lent/fent leírtak szerint nekieshetsz. Ha nagyon nem megy az fdisk szólj.
LiveCD-nél pedig menükben keress terminált.
Még fontos összetevő, hogy root jogosultság kell és a partíciónak nem szabad csatlakoztatva lenni. Huh ahogy kezdem itt leírni a feltételeket egyre több minden jön ki. Bízom benne, hogy azért nem lesz zűrös, ált-ban nem az!
Vladi: Én csak annyit mondtam múltkor is, hogy a Linux eltávolítása Windows alól nem feltétlenül Linuxos téma. Szerintem igazam is van, de ha nem akkor leszokok róla.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest