Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Mégiscsak rászorulnék egy kis segítségre iptables ügyben.
Az újratelepítés óta egy kínai IP-ről szakadatlan brute force-olják a gépet ssh-n keresztül root userre.
A támadó IP címét letiltottam iptables-el a legjobb ismereteim szerint, mégis folyamatosan próbálkozik.
Ezt a sort parancsot futtattam le:iptables -A INPUT -s 112.85.42.102 -j DROP
Ennek ellenére folyamatosan ott vannak a támadások logjai a /var/log/secure fájlban:
Failed password for root from 112.85.42.102 port 3387 ssh2Már újra is indítottam a gépet, de hiába. Az iptables -L a legvégén ezt írja ki:
DROP all -- 112.85.42.102 anywhereMost akkor mi van, hogyan tud mégis tovább próbákozni?
Elrontottam valamit a kitiltó paranccsal? Hogyan tudnám megoldani, hogy ténylegesen letiltsam a kívánt IP-t tűzfalszinten?
Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest