- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
A kérdés szerintem úgy helyes, hogy van-e lehetőség így használni a két rendszert? Mikor VMWare-val szórakoztam régebben, még az sem tudott ilyet ( legalábbis tudomásom szerint ). Külön lemezterületre dolgozott, külön virtuális gépen futtatta a saját lemezterületére telepített rendszert. Szóval, ha annyira kell a Windows és a programok tökéletes futása akkor bootlj át és kész! Linux alatt van lehetőség néhány alkalmazást használni emulátorral, de olyat még nem hallottam, hogy komletten bebootolj egy másik oprendszert a jelenlegi mellé, ezt még csak virtuális gép emulátorral.
Tévedtem...elvileg mikrokernellel lehetséges...legalábbis ebbe bolottam bele. Hogy hogyan? He-he az már más tészta...
Sianis
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest