Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Ez az apache egy saját fordítású tákolmány, szóval nem hiszem, hogy benne lenne. Mind1, nem hiszem, hogy vkinek akkora szüksége lenne a cuccaimra. Illetve gondolom a folyamatos szkennelés terhelné a nas-t.
@bencze
Nem egészen. A fentebb írt paranccsal generáltam egy openssl-es aláírást, ezzel csak az a gond, hogy a Firefoxban a cert kibocsátó cége és a tulajdonos cége ugyanaz. Elvileg ha különböző, akkor nem nyavajog.
Kicsit részletesebben:
A parancs lefuttatása után kért pár adatot a cert-hez. Köztük kérdezte a vállalatom nevét. Ehhez beírtam, hogy otthoni szerver. Aztán a többi adatot is megadtam és a legenerált aláírást beraktam a helyére. Ezután elindítottam az apacheot és ezután teszteltem firefox alól. Ekkor láttam a figyelmeztetést, hogy vmi nem stimmel. Ránéztem a tanusítvány részletei fülre és ott látszott, hogy a kibocsátó alatti cég és a tulajdonos alatti cég ugyanaz. És ezért panaszkodott nekem a firefox logikusan... Az a gond, hogy a generáláskor csak 1 céget kért...
Amúgy így is biztonságos a kapcsolat?
Vásárolni nem szeretnék, mivel csak egy otthoni webdav szervernek kéne a nasomra.
Esetleg az ssl redirectre vki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 7
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest