- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jester01
üzenetére
A kernel config megvan, az i915 driver probléma megoldva, a /etc/default/grub-ba kellett írni a kernel flageket, a GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT= részhez.
A led kikapcsolásra találtam megoldást, a wlan bekapcsolásakor kéne ezt futtatni:
sudo echo 0 > /sys/class/leds/ath9k-phy0/brightness
Ezt meg lehet csinálni? Próbáltam /etc/network/if-up.d/-be másolni, nem jó.

Még egy probléma van: próbálgattam boot után kikapcsolni a fenti paranccsal a led-et, és valahogyan kinyírtam a Gnome-t, ha a Window manager választóban Gnome vagy Gnome Classic van, a jelszó beírása után visszadob a login screen-re. System Default-al működik, amiket próbáltam:
apt-get remove gnome*, apt-get install gnome*
Gnome config törlése
Egyik se oldotta meg... Mi lehet a baj? Ha terminal-ba írom a gnome-session parancsot:
Feb 21 11:18:27 Home org.gnome.Terminal[5802]: (gnome-terminal-server:7957): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_get_toplevel: assertion 'GTK_IS_WIDGET (widget)' failed
Feb 21 11:18:27 Home org.gnome.Terminal[5802]: message repeated 19 times: [ (gnome-terminal-server:7957): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_get_toplevel: assertion 'GTK_IS_WIDGET (widget)' failed]
Itt a config:
(#23684) spammer: Én is erre gondoltam, ezért írtam ide.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest