Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Jester01 #23683 üzenetére

A kernel config megvan, az i915 driver probléma megoldva, a /etc/default/grub-ba kellett írni a kernel flageket, a GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT= részhez.

A led kikapcsolásra találtam megoldást, a wlan bekapcsolásakor kéne ezt futtatni:

sudo echo 0 > /sys/class/leds/ath9k-phy0/brightness

Ezt meg lehet csinálni? Próbáltam /etc/network/if-up.d/-be másolni, nem jó. :(

Még egy probléma van: próbálgattam boot után kikapcsolni a fenti paranccsal a led-et, és valahogyan kinyírtam a Gnome-t, ha a Window manager választóban Gnome vagy Gnome Classic van, a jelszó beírása után visszadob a login screen-re. System Default-al működik, amiket próbáltam:

apt-get remove gnome*, apt-get install gnome*

Gnome config törlése

Egyik se oldotta meg... Mi lehet a baj? Ha terminal-ba írom a gnome-session parancsot:

Feb 21 11:18:27 Home org.gnome.Terminal[5802]: (gnome-terminal-server:7957): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_get_toplevel: assertion 'GTK_IS_WIDGET (widget)' failed

Feb 21 11:18:27 Home org.gnome.Terminal[5802]: message repeated 19 times: [ (gnome-terminal-server:7957): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_get_toplevel: assertion 'GTK_IS_WIDGET (widget)' failed]

Itt a config:

(#23684) spammer: Én is erre gondoltam, ezért írtam ide. :D

Új hozzászólás Aktív témák