Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antergos 4.0.5 kernellel fstab-ja:
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
#
UUID=343c06ab-93d4-40f7-8734-a538888a45e2 / ext4 defaults,rw,noatime,discard 0 1
tmpfs /tmp tmpfs defaults,noatime,mode=1777 0 0Tiszta Arch-ot nem telepítettem, de azt írjátok, hogy az Antergos ugyanaz, csak gui-s telepítője van.
Nem teljesen így folyt az egész, nem is így volt leírva a ft. állítása és a kiinduló kérdés sem ez volt, hanem az optimalizálás. Erre jön a discard opció veszélyes c. fejezet, ami az SSD-ket tekintve marginális probléma.
nem offolok itt tovább Igazatok van, csak a lényegi kérdésekre nem írtatok semmit! Ez is valami.
(#23661) Doct or Acle
Nekem nulla Linux ismeretem van ez OK, de te meg magyar szövegértéssel állsz hadilábon, mert az alapkérdéshez semmi köze nem volt a te bizonyos SSD-d discard hibáinak. Csak ezen lovagolsz, senkit nem érdekel, olvass már vissza, vagy kérj meg valakit, magyarázza el, miről is volt szó!
Annyit azért értek, miről szól a linkelt blacklist.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest