- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Az adb-t, azaz az android debug bridge-et szeretném felvarázsolni egy linux kerneles arm5 procis nasra. Az adb csomagot lefordítottam, de nem ismeri fel a mobilom. Pedig lsusbre kiböki a telefonom nevét idját stb... Még azt is, h usb debbuging mode... ---> ha jól értelmezem a gép felismeri, csak az adb nem.
Kicsit rágugliztam. Azt írták udev rule-t kell állítani az eszköz azonosítójával stb. Ok, lefordítottam az eudevet. (Alapból nem volt rajta udev, mert vmi hotplug systemmel csatolja az usbket) Ez működni látszik. Szépen létrehoztam a szabályt és újraindítottam debug módban az (e)udevet. Látszott, h szépen be is importálja a szabályokat. Egyetlen furcsaság, h a szabályban csoportnak a plugdev van definiálva. Ilyen csoport pedig nincs a groups kimenetében és az ude is dob rá egy figyelmeztetést... Groupot hogy lehet létrehozni? (Ezt a plugdevet)
Egy másik külföldi fórumon azt írták, h az usb modeswitch is kell a csatoláshoz néhány esetben. Nos ezt is lefordítottam és létrehoztam egy szabályt. Majd a fórum azt írta, h adjak ki egy parancsot (ezt a pasteben olvashatjátok), de ezt dobja rá: [pastebin]
Nekem ez eléggé bűzlik és eddig még nem találtam rá
megfelelő dezodortmagyarázatot...:
Send Sierra control message
communication with device stopped. May have switched modes anywayUi.: sorry, ha egy picit off, az android topikban próbáltam először feltenni a kérdést, de nem kaptam rá választ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Airsoft
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest