Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

Sziasztok!

Az adb-t, azaz az android debug bridge-et szeretném felvarázsolni egy linux kerneles arm5 procis nasra. Az adb csomagot lefordítottam, de nem ismeri fel a mobilom. Pedig lsusbre kiböki a telefonom nevét idját stb... Még azt is, h usb debbuging mode... ---> ha jól értelmezem a gép felismeri, csak az adb nem.

Kicsit rágugliztam. Azt írták udev rule-t kell állítani az eszköz azonosítójával stb. Ok, lefordítottam az eudevet. (Alapból nem volt rajta udev, mert vmi hotplug systemmel csatolja az usbket) Ez működni látszik. Szépen létrehoztam a szabályt és újraindítottam debug módban az (e)udevet. Látszott, h szépen be is importálja a szabályokat. Egyetlen furcsaság, h a szabályban csoportnak a plugdev van definiálva. Ilyen csoport pedig nincs a groups kimenetében és az ude is dob rá egy figyelmeztetést... Groupot hogy lehet létrehozni? (Ezt a plugdevet)

Egy másik külföldi fórumon azt írták, h az usb modeswitch is kell a csatoláshoz néhány esetben. Nos ezt is lefordítottam és létrehoztam egy szabályt. Majd a fórum azt írta, h adjak ki egy parancsot (ezt a pasteben olvashatjátok), de ezt dobja rá: [pastebin]

Nekem ez eléggé bűzlik és eddig még nem találtam rá megfelelő dezodort magyarázatot... :DDD :

Send Sierra control message
     communication with device stopped. May have switched modes anyway

Ui.: sorry, ha egy picit off, az android topikban próbáltam először feltenni a kérdést, de nem kaptam rá választ...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés