- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Abszolút jogos a kérdéset. Nagyon gyakran nem fogom elérni úgy néz ki, mert napi szinten a gép közelében vagyok, de lehet ez később változna. Lesz egy csomó szolgáltatás: owncloud, torrent, stream, stb. Szóval lehet elég lenne egy sima ssh is. Még nem találtam ki mire kellene (tudom így nehéz ajánlani). Eddig megszoktam, hogy kényelmes a TeamViewer-rel való belépés egy másik gépre. Csak gondoltam, ha elkezdtem linuxot használni akkor csináljam szépen
Rákerestem a webminre, elég sokoldalú. Kipróbálom, köszi.
SSH-n az X átküldése még kínai, de utánanézek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest