Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer

veterán

válasz N0zer0 #23071 üzenetére

140 MB? :Y Szerintem valami memory leak lehetett ott. Az awesome-om pár pluginnel, belakva 36 MB most a htop szerint, és az i3 ennél lájtosabb. Nem nézted el és nem az egész rendszer alap memóriafogyasztása volt ez a 140? Mert nálam boot után a komplett rendszer 140 alatt van, nem hogy egy ablakkezelő fogyasszon ennyit.

Amúgy nem tudom, én használok egeret is, nem nyomok mindent csak billentyűzetről (nem is lehet 100%-ban), de persze főbb funkciókra, főleg ablakok rendezéséhez, manipulációjához bill. kell. Szerencsére én már megszoktam, szinte minden fontosabb program vim keybindes, amit használok, így most már nagyon kényelmes, hogy hasonló logikával és billentyűparancsokkal tudom kezelni őket. Persze anno szenvedtem egy kicsit, mire megtanultam a vim alapokat, de kifizetődött. :)

Openbox vagy IceWM is jóság. Arch alatt jelenleg a KDE5-ről elég sok panasz olvastam, majd biztos beérik az is, de most talán egy kicsit elhamarkodottan dobták a KDE4-et.

Új hozzászólás Aktív témák