Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Sziasztok. Lehet nem épp a legjobb hely erre, de szerettem volna itthonra egy webszervert, amin tudnék ezt-azt próbálgatni.
Linuxhoz kezdő szinten értek, elég sok verzióját kipróbáltam már, jelenleg épp a debiannal vagyok elfoglalva. Mivel egy kőkori gépre raktam fel, ezért nincs grafikus felület.
Elkezdtem megcsinálni rajta a webszervert, de egy paranccsal nem boldogulok mégpedig a make/make installal. Valamiért egyfolytában leáll hibával, mintha nem tudná hogy mit akarok vele.make: *** No targets specified and no makefile found. Stop.
root@proba:/tmp/mydns-1.2.8.31# make install
make: *** No rule to make target `install'. Stop.Konkrétan a mydns-t akarom felrakni, de itt megáll az élet.
Ha lehet ne bántsatok
, ha esetleg valamit nem értek, először próbálkozok linux alatt valamit elérni, eddig csak nézegettem, meg egyszerűbb feladatokat csináltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Futás, futópályák
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest