- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Sziasztok. Lehet nem épp a legjobb hely erre, de szerettem volna itthonra egy webszervert, amin tudnék ezt-azt próbálgatni.
Linuxhoz kezdő szinten értek, elég sok verzióját kipróbáltam már, jelenleg épp a debiannal vagyok elfoglalva. Mivel egy kőkori gépre raktam fel, ezért nincs grafikus felület.
Elkezdtem megcsinálni rajta a webszervert, de egy paranccsal nem boldogulok mégpedig a make/make installal. Valamiért egyfolytában leáll hibával, mintha nem tudná hogy mit akarok vele.make: *** No targets specified and no makefile found. Stop.
root@proba:/tmp/mydns-1.2.8.31# make install
make: *** No rule to make target `install'. Stop.Konkrétan a mydns-t akarom felrakni, de itt megáll az élet.
Ha lehet ne bántsatok
, ha esetleg valamit nem értek, először próbálkozok linux alatt valamit elérni, eddig csak nézegettem, meg egyszerűbb feladatokat csináltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest