- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget.
lev258 Igen Chrome. Igen a P4 es Win 7 alatt fölraktam egy Chrome ot és nagyon meglepődtem mikor minden működött, nem tudtam van beépített neki. Eznekívül volt itt valami Logoutos cikk, ami ajánlott egy Chrome os bővítményt és HTML 5 be teszi a youtube ot. Ez nem tudom miért jó?, de tényleg kicsit gyorsabbnak érzem. (megjegyzem nem állandóan teszi HTML 5 be). Ja fontosnak látom megjegyezni, hogy HTML 5 be még nem láttam reklámot? (WTF? ott akkor nincs is?) és akkor ugye HTML 5 mehet Linux on is?
A chrome nál (Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE) írtak ki ha Linuxra akartam. Tehát a Chrome menni fog Mint en is, ugye ?(mivel az valahol egy Ubuntu). Ja még jöhetne valami erőforrásigény sorrend. Xfce Kde Cinamon Mate. Melyik lenne a legkevésbe erőforrásigényes grafikus felület? (ja és persze még felhasználóbarát maradjon)N0zer0: akkor így próbálom firrísíteni a flashet. De mi ez az SMPlayer/ SMTube-ot, erről máshol is olvastam. Ez akkor egy plugin/bővítmény a firefoxban és akkor Flash nélkül menne a Youtube? VLC media player van.
Szerk.: a bővítmények közt van egy VLC media Plugin. Most poénból rámentem egy youtube videóra pár másodpercig fekete jön az üzenet, hogy kell a flash majd egy 5 másodperc múlva be is töltötte a videót.
Gondolom ez akkor VLC pluginnek köszönhető. Persze jól szaggat. Tehát ezek szerint nem is kéne Flash telpítésével bajlodnom. Ja és akkor próbálok előrébb gondolkodni: tegyük fel felrakok egy régebbi flasht, meg egy Smplayert (vagy VLC). Hogy érem el, hogy a Firefox mondjuk az SM playert hasznája a sima "flash helyett" Mert mondjuk akarom, hogy flash legyen a gépen, de a youtube gyorsabb lesz SMplayerben? Remélem érthetően sikerül megfogalmaznia kérdést..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest