Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nemá gyerekek, nézzetek már ki belőlem annyit, hogy el tudom olvasni a Google első találatát
valószínűleg nem jöttem volna kérdezni, ha ott megtaláltam volna a választ.igen, ott le van írva, hogy hogyan tudom az egész rendszert át állítani magyarra, de én nem ezt akarom.
a locale hiába en_US.UTF8, ettől még az ékezetek helyett ?? van csak
hu_HU.ISO8859-2-n a helyzet ugyanez
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux kezdőknek
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- További aktív témák...
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest