- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Hali Mindenki. Továbbra is kísérletezem a linuxozással. Most, ami nagyon bejön az új Xubuntu 14.04, Csak hát mint a többi xfce változatnál (mint, manjaro) sajnos itt is fent áll az a gond, hogy nem minden videót játszik le normálisan.
A kicsi netbookoon szeretném használni (Acer Aspire One D270, 2 gb ram, 1,6 Intel Atom N2600, Intel Hd Graphics 3600). A xubuntu alapoknál írták, hogy telepíteni kell az extrákat hátha az segít, megtettem "sudo apt-get install xubuntu-restricted-extras", de így sincs változás.
Néztem az ubuntu csomagkezelőben a gstreamer cuccokat, az összes fent van, de a parola lejátszó még csak el sem indít semmit: [link]
A VLC meg elindul, de amint kiteszem nagyba azonnal megáll a kép a hang megy, vagy megy a kép, másik videónál, de a kép nem követi, lassabban játsza le.
SM playert is kipróbáltam, az sem tud nagyba mit kezdeni a videókkal.Azért sem értem a dolgot, mert Windows 7, de még Windows 8.1 is volt rajta és azok hiba nélkül vittek mindent.
Ezen a kis gépemen egyedül talán a Kubuntuval mentek a videók VLC-vel, de a KDE nekem nagyon nem jön be. Az lenne a kérdésem, hogy olyat lehet-e, hogy ha minden kötél szakad, hogy felteszem a Kubuntut és Xubuntu desktopot telepítek fel rá? És az is érdekelne, hogy sebességben meg memóriazabálásban maradna a KDE kubuntuban xfce környezet alatt is vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest