Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kisebb cég szerver feladatait látja majd el egy AMD APU-val szerelt gép.
Nemrég rendelte meg a tulaj, nekem kell majd belőni.
A gépre valami panacssoros Debian-t szeretnék rakni. Szokásos feladatokat kell ellátnia: file megosztás, VPN, PHP/MySQL szerver, telefonközpont, stb.
Mivel a prociban található egy viszonylag izmos GPU, arra gondoltam, hogy ha vannak már erre programok, akkor kihasználom a benne rejlő lehetőségeket.
Kérdés, hogy létezik-e olyan alkalmazás, ami tudja hasznosítani a GPU erejét (pl. OpenCL segítségével) a felsorolt (vagy egyéb kis-szerver) feladatokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows 11
- Motoros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő