- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Csak érdeklődésképpen(hátha van itt egy Nagy Mester).
Adott egy samsung le40 c530 lcd tv(ami ugye linux alapokon nyugszik).A gondom vele hogy nem támogatja a pvr funkciót,de nekem szükségem lenne rá és a kérdés hogy megoldható e hogy valahogy menjen?Magasabb verziószámú változata(pl.c650)tudja és gondolom itt is csak tiltva van.Szerviz menüben már engedélyeztem de nem működik(még).Nem lehetne esetleg portolni a nagytetvére frimware-ét?Vagy erre nincs megoldás?
Bocs az offért csak gondoltam itt is megérdeklődöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest