Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mi 10-et? suse 10.0?
1. ez a megjelenítés, főleg firefoxban ez a ''cleartype'' ami egyébként az IE7-ben is volt,de ki lehettt kapcsolni. Nade itt hogy lehet kikapcsolni? Próbáltam vezérlőpult/megjelenítés/betűtípusoknál az x-et kivenni az élsimításról, utána ujrainditottam a firefoxot, de semmi. Ezt hogy lehet kikapcsolni ugymond ''rendes '' megjelenítésre, mint winfos alatt?
itt már a kérdést se értem
2. mp3-at mivel játszok le?
xmms
3. Hogyan csomagolok ki file-okat?
attól függ, mivel van tömörítve. de ha kényelmesen akarod, akkor mint win alatt, a fileböngészővel duplaklikk, és megnyílik.
4. Hogyan telepítek programokat?
disztribfüggő. suse esetén pl. yast2-vel.
5. Ez már bonyásabb: van még egy windowsos gépem. Meg ez a linux. Amikor hálózatba kötöm öket, nemlátják egymást. Próbáltam beállítani Samba servert de semmi. Légyszi ezt lépésről lépésre írjátok le, mert ebben a témában nagyon kezdő vagyok. (A kézikönyv csak annyit ir, hogy samba servert csináljak)
megint csak attól függ, hogyan akarod egymással láttatni őket. ha elég az ftp, file-ok áthúzására, akkor egy ftp-szervert tegyél fel valamelyikre. ha pl. nymtatót, vagy vinyót akarsz megosztani, akkor valóban kell a samba. szép vastag kézikönyve van magyarul. asszem digitális formában terjeszthető, keress rá a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest