- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Egyelőre ennyit állítottam be.
8 virtuális képernyőm van (mert ehhez vagyok szokva) és bármelyik monitorra bármelyiket rá lehet tenni. Ha olyat választok ami már másik monitoron rajta van, akkor onnan átteszi az aktuálisra, de ha utána másikat választok akkor az elvett képernyő visszakerül az eredeti helyére (hacsak közben azt a monitort is át nem állítottam).
Ez volt a legbonyolultabb igényem, innentől már sétagalopp lesz bekonfigurálni az egyebeket

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Parfüm topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ldave: New Game Blitz - 2026
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest