- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Ez a másik gondom, A10-4600M notebook-OC-UV vadászat (nincs Trinitym csak kíváncsi vagyok
) alatt találkoztam a Windowsos BAR-Edittel, ami ebben nyújt segítséget, de linux alatt még nem találtam sem kész megoldást, sem konkrét táblázatot az MSR regiszterekről. Intel Datasheetek sem részletezték, legalábbis a CPU-m adatlapján felsoroltak.
(Windows alatt egy francia oldal szerint még DOS-os programmal is lehetett zargatni az MSR regisztereket, tehát valahol illene lennie megoldásnak)Közben ezt találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) alatt találkoztam a Windowsos BAR-Edittel, ami ebben nyújt segítséget, de linux alatt még nem találtam sem kész megoldást, sem konkrét táblázatot az MSR regiszterekről. Intel Datasheetek sem részletezték, legalábbis a CPU-m adatlapján felsoroltak.