- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #16487 üzenetére
Jártam pár kört, a /.asoundrc fájlt létrehozva már voltak eredmények, ha jó hangeszközt írtam be, akkor bejött a tálcán egy hangerő szabályzó. A betett Creative Live így sem szólalt meg, végül kiszedtem, mert időközben véletlen megszólalt az alaplapi, biosban letiltott hangkártya. Igaz nem volt stabil, de aztán leszedtem a két pulse csomagot, onnantól szólt, csak megint korrigálni kellett a device értékeket az asoundrc-ben.
Most a skype és Youtube hangja is megvan, bár csak az egyik csatorna szól, valszeg hibás a hangkártya, de a következő gép upgradeig már így marad, úgy is csak mono tartalmak szólnának rajta...
siebener: nagyjából bármelyik disztró vígan elvan 1G rammal, max a proci lesz kicsit gyér. Ha pl. most win alatt vagy, akkor válassz egy diszrót a Linux Live kompatibilitási listájából: [link] Mivel vacakolni kell a cuccoddal, javaslok valami Arch alapú disztrót, ahol használható az Arch wiki, pl. a Manjaro-t a neked tetsző felülettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged